Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

 
Bij CCG-Raamdecoratie kunt u terecht als u opzoek bent naar vouwgordijnen op maat die bij uw woonstijl past. Wij meten het nauwkeurig voor u in, en plaatsen het professioneel. Kom langs in de showroom en laat u verrassen. 


Vouwgordijnen zijn al een eeuwenoud concept maar nog steeds niet weg te denken in het hedendaags interieur anno 2017.
Naast het mooie aanzicht van handgemaakte vouwgordijnen is het functioneel ook gunstig.U kunt het lichtinval in uw woonruimte zelf bepalen door middel van een verstelbaar systeem of onze exclusieve materialen die van transparant tot verduisterend verkrijgbaar zijn.


Vouwgordijnen in verschillende materialen

Ons verrassend uitgebreide assortiment bestaat uit verschillende materialen zodat er voor iedereen een passend ontwerp is. Er zijn vouwgordijnen voor iedereen.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor in-between vouwgordijnen,  Dit houdt in dat de gordijnen genoeg  licht binnenlaten maar vanaf de buitenkant is deze zichtdicht. Zo genereer je privacy maar toch een gezellig en luchtig aanzicht.

Voor een klassiek aanzicht kunt u ook voor de ‘’des Bouvrie’’ stijl kiezen of juist het moderne ‘’Dit staat erg luxe in bijvoorbeeld uw woonkamer en slaapkamer.
Het gunstige van onze is dat deze ook verduisterend verkrijgbaar zijn dus ideaal voor in uw slaapkamer voor een goede nachtrust.
U kunt ook zelf uw vouwgordijnen samenstellen met onze ruime keuze aan luxe geweven stoffen.

Portfolio

1234
home_tiles_zoombox_icon
Vouwgrodijen-1
home_tiles_zoombox_icon
4
home_tiles_zoombox_icon
Vouwgrodijen-3
home_tiles_zoombox_icon
CCG Raamdecoratie

Vouw gordijnen op maat


Meer weten

CCG Raamdecoratie


Kom langs in ons atelier en krijg advies op maat


Neem contact op
Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Vraag een offerte aan